• O nas

  Smo podjetje, ki se od leta 1994 ukvarja s cateringom na območju Škofje Loke z okolico.  Začeli smo s samostojnim podjetništvom,  aprila 2004 pa smo se preoblikovali v družbo u omejeno odgvoronostjo. Nahajamo se v predmestju Škofje Loke, kjer smo spodnji del stanovanjske hiše preuredili v poslovne namene. Na začetku smo pripravljali le pizze, ocvrte jedi in solate.

  Potem smo iz leta v leto našo ponudbo dopolnjevali. Začeli smo s pripravo ene vrste malice za podjetja. Danes nudimo skoraj 300 vrst jedi in 12 različnih dnevnih malic za podjetja. Kuhinjo, ki je imela na začetku 10m², smo povečali in sedaj skupaj s  pripravlalnico, skladišči, zamrzovalno in hladilno komoro obsega preko 120m².Na začetku smo zaposlovali le kuharja in šoferja, ki je z rdečo katrco razvažal pizze po mestu, danes pa nas je zaposlenih deset in nekaj študentov.

  Podjetje je družinsko. Ekipo pa predstavljajo direktor,  poslovodkinja, dva kuharja, dve pomočnici v kuhinji,  štirje vozniki in priložnostni študentje. Vsi zaposleni so strokovno usposobljeni in skrbijo, da je hrana pripravljena v skladu s predpisi ter da je okusna, zdrava in kalorično polnovredna. Z Zavodom za zdravstveno varstvo imamo sklenjeno pogodbo o stalnem nadzoru nad pripravo jedi in ostalimi živili. Vse jedi pripravljamo po sistemu HACCP-a že od leta 1999.

  Praznovanje 20 obletnice podjetja Matejabanner-20-let

  Osebna izkaznica podjetja

  Naziv podjetja: Mateja gostinstvo in storitve, d.o.o.
  Skrajšan naziv: Mateja d.o.o.
  Naslov: Frankovo naselje 8
  Pošta in kraj: 4220 Škofja Loka
  Telefon: 04 51 51 500
  051 30 50 50
  Podjetje je vpisano pri: okrožnem sodišču Kranj
  Matična številka: 1941038
  ID štev. za DDV: SI47831715

   

  Naša ponudba

  Na našem jedilniku imamo pester izbor različnih jedi. Za vsak dan v mesecu pripravljamo več vrst malic, ki so zapisane na mesečnem seznamu. Vsa hrana je pakirana v nepovratno embalažo, ki je zdravstveno neoporečna in primerna za shranjevanje živil.
  Zavedamo se, da je naš uspeh odvisen od zadovoljstva naših kupcev, zato imamo zaposleno strokovno usposobljeno osebje. Naše jedi so pripravljene brez instant izdelkov, konzervansov in nezdravih dodatkov k jedem, saj menimo, da zdrav obrok temelji na sveži in polnovredni pripravi hrane. Vse jedi pripravljamo sami  (sirove štruklje, svaljke, palačinke, slivove cmoke, sladice, zavitke, kanelone…) 10% živil nabavljamo pri lokalnih pridelovalcih (solata, krmpir, mleko), saj se želimo lokalno povezovati. To sotudi  pomembnih značilnosti, ki nas razlikuje od naše konkurence.

  Vsak delodajalec  se mora nareč zavedati, da kvaliteten topel dnevni obrok zagotavlja, da so zaposleni zdravi in polni delovne energije. Dnevno pr2ipravljamo dvanajst različnih vrst malic, ki si jih lahko ogledate na meniju malice. Malice dostavljamo v nepovratni embalaži lahko pa se dogovorimu tudi za razdeljevanje malic v vašem podjetju.

  Ukvarjamo pa se tudi z organizacijo piknikov, pri strankah doma ali na drugih dogovorjenih lokacijah. Pri tem prevzamemo vso skrb nad pripravo ter strežbo hrane in pijače.

  Tako so nastajali domači krofi za pusta hrustaVrtna pizza

  Naš delovni čas
  vsak dan 8.30 – 22.30 ure,
  ob nedeljah in praznikih  12.00 – 22.30 ure.

   

  Vizija
  Dobra hrana –  Odlično opravljene storitve –  Kakovostni izdelki – Zadovoljni kupci

   

  Poslanstvo podjetja
  Naše poslanstvo temelji na napredku. Zadovoljiti želimo potrebe kupcev predvsem z odlično opravljenimi gostinskimi storitvami in visoko kakovostjo pripravljenih jedi.  Svojim zaposlenim želimo zagotoviti varno in prijetno delovno okolje z možnostjo osebnega in strokovnega razvoja. Želimo postati podjetje, ki temelji na odgovornosti do zaposlenih ter na odgovornem odnosu do naravnega in družbenega okolja, v katerem živimo in delamo.

  Sin David že pomaga v kuhinji, čeprav tukalje bolj pozira :)Naš Berlingo :)

  Vrednote podjetja

  • Odgovornost do naših strank
  • Skrbimo za varnost in zdravje pri delu
  • Želimo, da so naši zaposleni zadovoljni
  • Skrbimo, da imamo izobražen in izkušen kader
  • Timsko delo
  • Delamo zanesljivo in pošteno
  • Pri delu smo učinkoviti in uspešni
  • Znani smo po odličnosti in ugledu
  • Imamo dolgoročno vizijo s ciljem