• O nas

  Naše podjetje se od leta 1994 ukvarja s cateringom na območju Škofje Loke in okolice. Na začetku smo pripravljali le pizze, nekaj ocvrtih jedi in solate. Iz leta v leto smo našo ponudbo dopolnjevali. Začeli smo s pripravo malic za podjetja. Danes nudimo več kot 300 vrst različnih jedi, 12 različnih dnevnih malic in catering na terenu. Nekoč majhna kuhinjica, se danes bohoti v celotnem spodnjem delu naše poslovne stavbe. Na začetku smo zaposlovali le kuharja in šoferja, ki je z rdečo katrco razvažal pizze po mestu. Uff ja, kje so ti časi 🙂 No, danes pa nas je zaposlenih precej več kot deset, pa tudi vozni park smo precej spremenili in dopolnili

  Podjetje je družinsko, saj je v njem zaposlenih že kar nekaj družinskih članov. Vsi zaposleni smo strokovno usposobljeni in skrbimo, da je hrana pripravljena v skladu s predpisi, predvsem pa da je okusna in zdrava. Z zavodom za zdravstveno varstvo imamo sklenjeno pogodbo o stalnem nadzoru nad pripravo jedi. Vse jedi pripravljamo po sistemu HACCP že od leta 1999.

  Osebna izkaznica podjetja

  Naziv podjetja: Mateja gostinstvo in storitve, d.o.o.
  Skrajšan naziv: Mateja d.o.o.
  Naslov: Frankovo naselje 8
  Pošta in kraj: 4220 Škofja Loka
  Telefon: 04 51 51 500
  051 30 50 50
  Podjetje je vpisano pri: okrožnem sodišču Kranj
  Matična številka: 1941038
  ID štev. za DDV: SI47831715

   

  Naša ponudba

  Naš jedilnik ponuja pester izbor različnih jedi. Pripravljamo več vrst malic, ki jih dobite na mesečnem seznamu ob naročilu. Vsa naša hrana je pakirana v nepovratno embalažo, ki je zdravstveno neoporečna in primerna za shranjevanje živil.  Naše jedi so pripravljene tako, kot jih pripravljate sami doma. Ne uporabljamo instant izdelkov, konzervansov in nezdravih dodatkov k jedem. Menimo, da zdrav obrok temelji na sveži in polnovredni pripravi hrane. Veliko jedi pripravljamo sami  (sirove štruklje, svaljke, palačinke, slivove cmoke, sladice, zavitke, kanelone…)  Večino živil kupujemo pri lokalnih pridelovalcih (solato, krompir, mleko in mlečne izdelke, meso in mesne izdelke), saj nam lokalno povezovanje veliko pomeni. To so tudi  pomembne značilnosti, ki nas razlikuje od naše konkurence. Vsi se moramo  zavedati, da kvaliteten topel dnevni obrok zagotavlja, da smo zdravi in polni delovne energije.  Poleg dnevne priprave jedi po naročilu, se ukvarjamo tudi z organizacijo piknikov na vrtu pred vašo hišo, na piknik prostorih ali prostorih, ki so je vam najljubši. Pri tem prevzamemo vso skrb nad pripravo hrane in pijače. So pa ti dogodki individualni, prav tako tudi ponudba.

  Naš delovni čas
  vsak dan 8.30 – 22.00 ure,
  ob nedeljah in praznikih  12.00 – 22.00 ure.

  Strokovnjaki pravijo, da brez vizije ne gre, torej mi cenimo odličnost, kvaliteto in zadovoljstvo.

  Poslanstvo podjetja pa nam narekuje, da zadovoljimo želje kupcev predvsem z odlično opravljenimi gostinskimi storitvami, visoko kakovostjo pripravljenih jedi ter gostinsko ponudbo po meri posameznika.