• O nas

  Naše podjetje se od leta 1994 ukvarja s cateringom na območju Škofje Loke in okolice. Nahajamo se v predmestju Škofje Loke. Na začetku smo pripravljali le pizze, ocvrte jedi in solate. Iz leta v leto smo našo ponudbo dopolnjevali. Začeli smo s pripravo malic za podjetja. Danes nudimo skoraj 300 vrst jedi in 12 različnih dnevnih malic za podjetja. Kuhinjo, ki je imela na začetku 10m², smo povečali in sedaj skupaj obsega preko 120m². Na začetku smo zaposlovali le kuharja in šoferja, ki je z rdečo katrco razvažal pizze po mestu. Uff ja, kje so ti časi 🙂 No, danes pa nas je zaposlenih dvanajst in sem pa tja kakšen študent.

  Podjetje je družinsko.  Vsi zaposleni so strokovno usposobljeni in skrbijo, da je hrana pripravljena v skladu s predpisi, predvsem pa da je okusna in zdrava. Z zavodom za zdravstveno varstvo imamo sklenjeno pogodbo o stalnem nadzoru nad pripravo jedi. Vse jedi pripravljamo po sistemu HACCP že od leta 1999.

  Osebna izkaznica podjetja

  Naziv podjetja: Mateja gostinstvo in storitve, d.o.o.
  Skrajšan naziv: Mateja d.o.o.
  Naslov: Frankovo naselje 8
  Pošta in kraj: 4220 Škofja Loka
  Telefon: 04 51 51 500
  051 30 50 50
  Podjetje je vpisano pri: okrožnem sodišču Kranj
  Matična številka: 1941038
  ID štev. za DDV: SI47831715

   

  Naša ponudba

  Na našem jedilniku imamo pester izbor različnih jedi. Za vsak dan v mesecu pripravljamo več vrst malic, ki so zapisane na mesečnem seznamu. Vsa hrana je pakirana v nepovratno embalažo, ki je zdravstveno neoporečna in primerna za shranjevanje živil.  Naše jedi so pripravljene tako, kot jih pripravljamo doma. Ne vsebujejo instant izdelkov, konzervansov in nezdravih dodatkov k jedem. Menimo namreč, da zdrav obrok temelji na sveži in polnovredni pripravi hrane. Vse jedi pripravljamo sami  (sirove štruklje, svaljke, palačinke, slivove cmoke, sladice, zavitke, kanelone, itd)  Večino živil nabavljamo pri lokalnih pridelovalcih (solata, krompir, mleko, meso), saj se želimo lokalno povezovati. To so tudi  pomembne značilnosti, ki nas razlikuje od naše konkurence. Vsi se moramo  zavedati, da kvaliteten topel dnevni obrok zagotavlja, da smo zdravi in polni delovne energije.  Poleg dnevne priprave malic in jedi po naročilu, se ukvarjamo tudi z organizacijo piknikov pri vas doma ali na drugih lokacijah. Pri tem prevzamemo vso skrb nad pripravo hrane in pijače. So pa ti dogodki individualni, tako da so se oglasite in pripravili vam bomo ponudbo.

  Naš delovni čas
  vsak dan 8.30 – 22.30 ure,
  ob nedeljah in praznikih  12.00 – 22.30 ure.

  Vizija
  Odličnost, kvaliteta, zadovoljstvo

  Poslanstvo podjetja
  Zadovoljiti želimo potrebe kupcev predvsem z odlično opravljenimi gostinskimi storitvami in visoko kakovostjo pripravljenih jedi.  Svojim zaposlenim želimo zagotoviti varno in prijetno delovno okolje.  Podjetje temelji na odgovornosti do svojih strank, zaposlenih in odgovornem odnosu do okolja.

  Naš Berlingo :)