O nas

Naše podjetje se od leta 1994 ukvarja s cateringom na območju Škofje Loke in okolice. Na začetku smo pripravljali le pizze, nekaj ocvrtih jedi in solate. Iz leta v leto smo našo ponudbo dopolnjevali. Začeli smo s pripravo malic za podjetja. Danes nudimo več kot 300 vrst različnih jedi, 12 različnih dnevnih malic in catering na terenu. Nekoč majhna kuhinjica, se danes bohoti v celotnem spodnjem delu naše poslovne stavbe.

Na začetku smo zaposlovali le kuharja in šoferja, ki je z rdečo katrco razvažal pizze po mestu. Uff ja, kje so ti časi ? No, danes pa nas je zaposlenih precej več kot deset, pa tudi vozni park smo precej spremenili in dopolnili

Podjetje je družinsko, saj je v njem zaposlenih že kar nekaj družinskih članov. Vsi zaposleni smo strokovno usposobljeni in skrbimo, da je hrana pripravljena v skladu s predpisi, predvsem pa da je okusna in zdrava. Z zavodom za zdravstveno varstvo imamo sklenjeno pogodbo o stalnem nadzoru nad pripravo jedi. Vse jedi pripravljamo po sistemu HACCP že od leta 1999.

Poslanstvo podjetja nam narekuje, da zadovoljimo želje kupcev predvsem z odlično opravljenimi gostinskimi storitvami, visoko kakovostjo pripravljenih jedi ter gostinsko ponudbo po meri posameznika.

Naša ponudba

Naš jedilnik ponuja pester izbor različnih jedi. Pripravljamo več vrst malic, ki jih dobite na mesečnem seznamu ob naročilu. Vsa naša hrana je pakirana v nepovratno embalažo, ki je zdravstveno neoporečna in primerna za shranjevanje živil.

Naše jedi so pripravljene tako, kot jih pripravljate sami doma. Ne uporabljamo instant izdelkov, konzervansov in nezdravih dodatkov k jedem. Menimo, da zdrav obrok temelji na sveži in polnovredni pripravi hrane. Veliko jedi pripravljamo sami (sirove štruklje, svaljke, palačinke, slivove cmoke, sladice, zavitke, kanelone…)

Večino živil kupujemo pri lokalnih pridelovalcih (solato, krompir, mleko in mlečne izdelke, meso in mesne izdelke), saj nam lokalno povezovanje veliko pomeni. To so tudi pomembne značilnosti, ki nas razlikuje od naše konkurence. Vsi se moramo zavedati, da kvaliteten topel dnevni obrok zagotavlja, da smo zdravi in polni delovne energije. Poleg dnevne priprave jedi po naročilu, se ukvarjamo tudi z organizacijo piknikov na vrtu pred vašo hišo, na piknik prostorih ali prostorih, ki so je vam najljubši. Pri tem prevzamemo vso skrb nad pripravo hrane in pijače. So pa ti dogodki individualni, prav tako tudi ponudba.

Alergeni

Alergen je snov, ki vstopi v telo, aktivira imunski sistem in povzroči preobčutljivo reakcijo oziroma tako imenovano alergijo. Alergije na hrano se pokažejo lahko s prebavnimi motnjami, kožnimi spremembami ali simptomi na dihalnih poteh.

Poleg naštetih alergenov so možni tudi alergeni na konzervanse in barvila, ki se nahajajo v izdelkih zato, da živilu dajejo lepši videz, boljši okus in večjo obstojnost (alkoholne pijače, ribje konzerve, sladoled, konzervirano sadje, siri, klobase, salame, praški za puding, likerji, jogurti itd)

Za več informacij o alergenih ob naročilu vprašajte naše zaposlene!

Arašidi in proizvodi iz njih

1. Arašidi in proizvodi iz njih

Gluten v žitih (pšenica, rž, ječmen, oves, pira, kamut)  in izdelki iz njih

2. Gluten v žitih (pšenica, rž, ječmen, oves, pira, kamut) in izdelki iz njih

Gorčično seme in izdelki iz njega

3. Gorčično seme in izdelki iz njega

Jajca in izdelki iz njih

4. Jajca in izdelki iz njih

Mehkužci in izdelki iz njih

5. Mehkužci in izdelki iz njih

Mleko in mlečni izdelki

6. Mleko in mlečni izdelki

Oreščki (mandlji, lešniki, orehi, pistacija, makadamija) in izdelki iz njih

7. Oreščki (mandlji, lešniki, orehi, pistacija, makadamija) in izdelki iz njih

Raki in izdelki iz njih

8. Raki in izdelki iz njih

Ribe in izdelki iz njih

9. Ribe in izdelki iz njih

Sezam in izdelki iz njega

10. Sezam in izdelki iz njega

Soja in izdelki iz nje

11. Soja in izdelki iz nje

Sulfiti in žveplov dioksid (vino, suho sadje)

12. Sulfiti in žveplov dioksid (vino, suho sadje)

Volčji bob in izdelki iz njega (nekateri pekovski izdelki)

13. Volčji bob in izdelki iz njega (nekateri pekovski izdelki)

Zelena (listi in stebla) in izdelki iz nje

14. Zelena (listi in stebla) in izdelki iz nje

Vizitka podjetja

Naziv podjetja: Mateja gostinstvo in storitve, d.o.o.
Skrajšan naziv: Mateja d.o.o.
Naslov: Frankovo naselje 8
Pošta in kraj: 4220 Škofja Loka
Telefon: 04 51 51 500, 051 30 50 50
Podjetje je vpisano pri: okrožnem sodišču Kranj
Matična številka: 1941038
ID štev. za DDV: SI47831715