Pogoji nakupa

Kupec potrjuje, da je ob nakupu seznanjen s celotnim besedilom Pogoji nakupa na spletnem mestu www.pizzamateja.si (v nadaljevanju: Pogoji) ter se z njimi strinja.

Spletno trženje na www.pizzamateja.si izvaja Mateja gostinstvo in storitve d.o.o., Frankovo naselje 8, 4220 Škofja Loka (v nadaljevanju: Mateja). Podjetje Mateja gostinstvo in storitve d.o.o. je vpisano v register Registracija pri okrožnem sodišču Kranj pod SRG 2004/00407 št. vložka 1/07527/00. Matična številka podjetja je 1941038Podjetje je zavezano za plačilo DDV (ID za DDV: SI47831715)

Naročila

Spletna trgovina na www.pizzamateja.si uporabnikom interneta omogoča naročanje prehrane preko e-pošte. Ko naročilo oddate dobite avtomatični odgovor, da ste naročilo oddali in vsebino naročila. Ko vaše naročilo sprejmemo dobite še eno povratno sporočilo, v katerem vam sporočamo, da je naročilo sprejo in da bo dostavljeno v roku 30-40 minut. Naročena hrana lahko dostavimo tudi ob kasnejši uri, če ste izrazili takšno željo. Sprejeta bodo vsa naročila oddana do 22.00ure. Hrane zaradi varovanja lastnega zdravja ne shranjujte in pogrevajte.

Ob naročilu mora naročnik prehrane sporočiti svoje ime, priimek, naslov za dostavo in telefonsko številko.

Plačilni pogoji

Ob naročilu mora uporabnik vedno sporočiti način plačila:

  • gotovino
  • plačilno kartico.

Plačilo je možno s kreditnimi karticami MAESTRO in MASTERCARD.

  • Za podjetja, katerim lastnik spletnega mesta dobavlja hrano na naročilnico, se stroški plačujejo enkrat mesečno.

Popusti in ugodnosti s ponudbe opisane na tem spletnem mestu se med seboj ne seštevajo.

Cene

Cene prehrane so v evrih(EUR). DDV je vključen v ceno. Veljajo cene in ostale ugodnosti na dan oddaje naročila. Pridržujemo si pravico do sprememb cen ter pravico do napake pri objavi cene. Velja originalni račun, ki ga prejmete ob plačilu pri dostavi v povezavi s splošnimi pogoji, objavljenimi na tej strani.

Podatki o sklenjenih pogodbah
Podatki o sklenjenih pogodbah oziroma o opravljenih naročilih so shranjeni v sistemu podjetja Mateja gostinstvo in storitve d.o.o. ter so po potrebi lahko posredovani uporabnikom.

Varstvo osebnih podatkov

Z naročilom nakupa dovoljujete, da vzpostavimo, vodimo, vzdržujemo in upravljamo z vašimi osebnimi podatki. Podjetje Mateja gostinstvo in storitve d.o.o. zagotavlja varstvo osebnih podatkov po Zakonu o varstvu osebnih podatkov (Uradni list RS št. 59/99, 57/01) ter da podatkov o kupcu v nobenem primeru ne bo posredovala tretji osebi. Kupcu pripadajo vse pravice po Zakonu o varstvu potrošnikov.

Vsi tu navedeni pogoji in pravila so zavezujoči za kupca in podjetje Mateja gostinstvo in storitve, d.o.o. Vse morebitne spore bosta stranki reševali sporazumno. V primeru, da sporazuma ni mogoče doseči, bo spor reševalo pristojno sodišče.